Google Rating: 4.9 Потвърдени 46 мнения на наши клиенти

ревю клиент logokids Petia Kovacheva

Petia Kovacheva


Препоръчвам с ентусиазъм услугите на логопед Гергана Бейчева и нейния екип- свършиха чудесна работа с моите момичета, като освен с професионализъм, ни впечатлиха с топло и педагогическо отношение към децата и така неусетно през игри, заветното "р" излезе доста бързо.


ревю клиент logokids Svetlana Ivanova

Svetlana Ivanova


Логопед Бейчева е създала уютно пространство, в което детето се чувства спокойно! Подходът й мотивира детето да работи с желание за подобряване на речевите си умения и да постига резултати. Обратната връзка към родителите винаги е много адекватна и обективна. Препоръчвам с две ръце!


ревю клиент logokids Nadezhda Obretenova

Nadezhda Obretenova


Гери и екипът са страхотни професионалисти. Имат невероятен подход, успяха да предразположат сина ми още от първото посещение и той ходи на терапия с удоволствие. Резултатите при него са забележителни, след всяка сесия се забелязва напредък, нови умения и увереност в говоренето.


ревю клиент logokids D. Laz.

D. Laz.


Работим с ерготерапевт Вероника Гвоздева от почти година. Очарована съм от отношението и, както към детето, така и към нас като родители. Изключително внимателна, мила и най-вече голям професионалист. Много добра обратна връзка, съвети и с малки стъпки постигаме прогрес. Благодарности за търпението и с пожелания да вършите работата си с удоволствие и с тази любов към децата!


ревю клиент logokids Zhars Kadiyska

Zhars Kadiyska


Логопед Бейчева или както всички я наричаме - Гери е много харизматична личност и изключителен професионалист, а тези качества са много важни при работата с деца. След точна, диагностика и правилна оценка на проблема, Гери провеждаше сесии с моята Дари в продължение на около година и половина. Резултатите от общите ни усилия са категорични и дългосрочни. Дишането е правилно, езикът е прибран, където му е мястото, дикцията изчистена и забравихме за опасността от изменения в захапката. Като бонус от упражненията и игрите с Гери, Дари разви и способност да се изразява на едно по-високо ниво от връстниците си, а сега вече пише стихове.


ревю клиент logokids nataliya skerletova

nataliya skerletova


Още от първата ни среща разбрах,че Гергана е отличен професионалист и прекрасен човек към децата. Винаги отделя внимание,прецизност и детайл към всеки свой малък ученик. 😊 Желая успехи на нея и целия й екип!


ревю клиент logokids Zlatomira Vateva

Zlatomira Vateva


Невероятни професионалисти , освен с качествената работа с детето ни дават и изключително полезни насоки за работа вкъщи . ❤️


ревю клиент logokids pepa venkova

pepa venkova


Прекрасен човек и професионалист благодаря ти Гери . Препоръчвам горещо,тя печели сърцата на децата.


ревю клиент logokids Iva Grozeva

Iva Grozeva


Каквото и да кажа за Гери, ще бъде малко! Били сме и при други логопеди, но резултат не се е забелязвал. Тя просто намери подходящия подход към детето ни и резултатите не закъсняха. От най-зле говорещото дете в групата вече е сред най-добрите. Най-важното - винаги ходи с желание и няма търпение да дойде четвъртък, за да отидем да учим с Гери. А когато се наложи да не ходим е тъжен и все казва "Искам до Гери, обичам Гери!" ❤️


ревю клиент logokids Chris Kaboom

Chris Kaboom


Изключително доволни сме от логопед Бейчева. Детето ни (тогава на 2 години и 7-8 месеца), започна да заеква и да има трудности с говора. Още при първата ни консултация, Гергана локализира проблема - ставаше дума за юздичките на езика и горната устна.Изпрати ни материали по темата, посъветва ни как да прецедираме в бъдеще. В момента(няколко месеца по-късно), нямаме никакви проблеми с говора. Начетен, модерен, много внимателен и отзивчив логопед. Бих препоръчал с 2 ръце.


ревю клиент logokids Yanitsa Marinova

Yanitsa Marinova


Логопед Бейчева е прекрасен професионалист. Има индивидуален подход и бързо са на лице резултатите от работата. Родителят е информиран за всяка стъпка от терапията, а посещенията в кабинета са приключение за детето.


ревю клиент logokids Василка Първанова

Василка Първанова


Изключително доволна от работата на логопед Бейчева! Дъщеря ми имаше говорни нарушения,които доста бързо преодоля с помоща на г-жа Бейчева! Бъдете здрава и много успехи! Благодаря Ви :)


ревю клиент logokids Rayna Krasteva

Rayna Krasteva


Благодарим ти Гери! Радваме се че бяхме заедно толкова време. Благодарим за професионализма , приятелството и помощта която ни даде. 🌞🍀🐻


ревю клиент logokids Анета Попова

Анета Попова


Гергана Бейчева, е логопед, който преди всичко обича работата си и го прави с удоволствие.Изключителен професионализъм, безумно спокойна и търпелива.Освен логопед на детето ми тя е и терапефт на мен.Да познавате човек като нея е богатство.Благодаря ви, Гергана Бейчева, че ви има!


ревю клиент logokids Теодора Стоянова

Теодора Стоянова


Логопед Гергана Бейчева, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ, че сте толкова мила , внимателна, сърцата , позитивна ....СТРАХОТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ.....БЛАГОДАРИМ, че освен на синът ми , обърнахте внимание и на дъщеря ми, която се оказа,че също има проблем . БЪДЕТЕ ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА....ДЕЦАТА ВИ ОБОЖАВАТ😍🌷🌷🌷🌷🌷🍀🍀🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹🌹😍


ревю клиент logokids Angelina Petrova

Angelina Petrova


Изключително сме доволни от работата и професионализма на логопед Гергана Бейчева! Синът ми беше много вдъхновен и ходеше с голямо желание и резултатът беше на лице! Препоръчвам сърдечно!